Företaget

Företaget

Grundades 1927

Bergqvists begravningsbyrå grundades redan 1927 av Edorf Bergqvist. Sedan 2011 ägs byrån av  Claes Eklund. Idag arbetar tre personer på Bergqvists begravningsbyrå och verkar inom Sala och Heby kommuner.

Auktoriserad begravningsbyrå

Vi är en auktoriserad begravningsbyrå vilket innebär att särskilda krav ställs på oss när det gäller personalens utbildningar och  hur vi bemöter våra kunder och sköter våra uppdrag. Sveriges Begravningsbyrårers Förbund (SBF) består av 400 begravningsbyråer i hela landet som alla har lång erfarenhet. Syftet med auktorisationen är att erbjuda en extra trygghet för dig som konsument. T.ex. ställs vi under en oberoende reklamtionsnämnd.

På vårt kontor eller hemma hos dig

Vi finns på Hyttvägen 2 (Teknikhuset) i Sala. Vi har öppet kl 9-16 alla vardagar. Du är alltid välkommen till oss och har du inte möjlighet att träffa oss under våra öppettider så ordnar vi ett möte hemma hos dig eller på vårt kontor enligt överenskommelse. 

Samarbeten

Vi samarbetar med ledande leverantörer av kistor, urnor, programkort, gravstenar etc. 

Besök oss först eller börja på vår hemsida

Det personliga besöket på begravningsbyrån är alltid att föredra. Men i den tiden vi lever kan det ibland vara svårt att besöka oss på våra öppettider och ibland finns de anhöriga i andra delar av landet. Då kan det vara bra att i lugn och ro göra en planering på nätet. Klicka på fliken Beställ begravning - där kan du i lugn och ro gå igenom och ta ställning till de olika valen. När du känner dig klar kan du antingen dela planeringen med dina anhöriga eller skicka in den till oss på Bergqvists så har vi ett gemensamt underlag att utgå ifrån. En beställning från vår hemsida är inte bindande förrän vi har haft personlig kontakt och uppdraget är bekräftat av dig som beställare. 

Kontakta oss


0224-870 80


Skicka e-post

​Vi finns här för dig

Öppet kl 9-16

Ring eller besök oss vardagar 9-16. Vi har jour på nätter och helger för hämtning av avliden i bland annat Sala, Heby och omnejd. Vill du komma i kontakt med oss för en hämtning, ring på vårt ordinarie telefonnummer.

Anmälan till minnesstund

© BERGQVISTS BERGRAVNINGSBYRÅ
Partners